MooseNL Digital Agency

Website laten maken

Website laten maken door MooseNL? Een website dient de perfecte combinatie te zijn tussen aangeboden informatie en actie ondernemen. Door een goede website structuur neer te zetten, en een te gekke user experience te creëren zorgen wij er voor dat jouw klanten met minimale kliks hun doel bereiken. Plan een call voor meer informatie over een website laten maken.

Advies & Strategie

In een open-minded eerste date bekijken wij samen met jou wat de wensen zijn en hoe wij jou eindgebruiker het beste kunnen bereiken. Met jouw input en ons advies zal een digitale strategie en plan van aanpak worden opgesteld.

Website laten maken - strategie
Website laten maken - design

Concept & Design Website

Jouw brand, jouw klanten, jouw website! Onze UX-Designers zullen een interface ontwikkelen welke past bij jouw identiteit en jouw klanten een unieke ervaring zal bezorgen.

Open-Source-Ontwikkeling-MooseNL

Open Source & CMS

Development is onze core business. Dit doen wij graag binnen Open Source Systemen. Op deze manier leveren wij een onafhankelijk product waarmee jij (ook zonder ons) kan genieten van goed ingericht back-end systeem. Natuurlijk krijg je na oplevering een passende training. Wij regelen de appeltaart!

Google-Analytics-website laten maken

Analyse & Statistieken

Hoeveel bezoekers hebben jouw website bezocht? Waar komen deze vandaan? En welk pagina’s zijn nou echt populair? Al deze statistieken kun je aflezen binnen het analytics programma. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij na lancering van jouw website direct kunt genieten van deze statistieken en analyses.

Wij werken met

Wordpress-Website-Ontwikkeln
Google-Adwords
Hosting & Support-MooseNL Digital Agency

Hosting & Support

Nadat wij een te gekke website voor jou hebben ontwikkeld en je deze vol trots aan iedereen hebt laten zien, begint het echte werk. Professionele hosting en kwalitatief onderhoud is wat wij bieden. Een team van enthousiaste experts staat klaar om jou the begeleiden en helpen. Op deze manier staat niets meer in de weg om online te groeien.

Nice to know

Wat kost een website?
Dat is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Voor iedere portemonnee is er wat mogelijk. Neem anders even contact met ons op. Wij zijn altijd benieuwd waarmee wij jou kunnen helpen.
Wat is jullie werkwijze
Wij werken voornamelijk via de SCRUM methode. Meer over onze werkwijze lees je in de over ons sectie.
Met wie ga ik samenwerken
Tijdens het project wordt een projectmanager aan jou toebedeeld. Deze begeleid het project van A tot Z.
Verzorgen jullie ook branding, logo's of drukwerk?
Jazeker... Maar dit valt onder het zusje van papa moose. Voor grafisch werk verwijzen je graag door naar Graphic Moose. Onze grafische tak!

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!