MooseNL Digital Agency

Webshop Ontwikkeling

Webshop Ontwikkeling? MooseNL is specialist in- en heeft ervaring met high-volume webshops. Wij ontwikkelen via open-source zodat wij een onafhankelijk product kunnen leveren. Door ons in te leven in jouw klant en zijn behoeften, zetten wij een strategie neer welke de juiste snaar weet te raken. Immers draait het natuurlijk allemaal om de conversie!

Advies & Strategie

Bij webshop ontwikkeling draait het allemaal om de eindgebruiker en de conversie die daar uit voortvloeit. Waar wij in uitblinken is denken vanuit jouw klant. In een relaxte eerste date met gaan wij samen met jou op zoek naar de wensen van jouw klant en hoe wij die het beste kunnen bereiken.

Webshop Ontwikkeling - Strategie
Webshop Ontwikkeling - MooseNL Digital Agency

Webshop Ontwikkeling – Concept & Design

Een webshop draait om eenvoud. De potentiele klant heeft geen zin in een wir war aan wegen binnen de site. Hoe sneller jouw klant zijn gerichte doel heeft bereikt hoe beter. Onze UX-Designers zullen design en technologie combineren om de perfecte User Experience neer te zetten.

Magento-2-Webshop-Ontwikkeling

Magento 2 Webshop

MooseNL is jouw ideale partner in het ontwerpen en realiseren van een Magento 2 webshop. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van grote webshops, maatwerk en multistores binnen het Magento 2 CMS. Daarnaast ontwikkelen wij ERP koppelingen en maatwerk modules binnen Magento.

Woocommerce-Webshop

Woocommerce Webshop

Naast Magento is MooseNL ook specialist in de ontwikkeling van Woocommerce webshops. Woocommerce is de webshop koppeling van WordPress. Een webshop met een iets lagere instap drempel maar welke hedendaags niet meer onder doet voor de grote jongens.

Waar wij (nog meer) mee werken

Wij koppelen webshops met

Hosting & Support-MooseNL Digital Agency

Hosting & Support

Webshop Ontwikkeling & nazorg. Nadat jouw website live is gezet begint het echte werk. Alles draait om klantbeleving en conversie. Een goede klantbeleving begint bij een snelle hosting en uitstekende customer support. Een team van enthousiaste experts staat klaar om jou te begeleiden en helpen. Online groeien is nog nooit zo makkelijk geweest.

Nice to know

Wat kost een webshop?
Dat is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Voor iedere portemonnee is er wat mogelijk. Neem anders even contact met ons op. Wij zijn altijd benieuwd waarmee wij jou kunnen helpen.
Welke CMS systemen gebruiken jullie
Dat is afhankelijk van jouw wensen. Wij ontwikkelen e-commerce platformen binnen: Magento, Woocommerce, Shopify, Prestashop & Open Cart. Ook een custom oplossing is mogelijk.
Wat is jullie werkwijze
Wij werken voornamelijk via de SCRUM methode. Meer over onze werkwijze lees je in de over ons sectie.
Met wie ga ik samenwerken
Tijdens het project wordt een projectmanager aan jou toebedeeld. Deze begeleid het project van A tot Z.
Magento of Woocommerce?
Dat is afhankelijk van jouw wensen en het antwoord is veel te lang om hier uit te leggen. Neem gerust eens contact met ons op om te bespreken welk systeem het beste bij jou past. Misschien kunnen wij jou wel verassen met diverse opties waarbij je nooit had nagedacht.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!