MooseNL Digital Agency

Prototyping & Discovery

Doormiddel van prototyping & discovery kunnen wij in een korte periode een werkend deel van jouw nieuwe idee tot leven wekken. Op deze manier kan jij jouw stakeholders overtuigen om door te ontwikkelen naar een tastbaar product. Plan een call voor meer informatie over Prototyping & Discovery

Discovery

Tijdens een discovery gaat onze business analist jouw doelen en visie uit een spannende eerste date vertalen in een software scope.  Daarbij ondersteunen wij in het kiezen van functionaliteiten welke volledig worden afgestemd op jouw budget. Deze scope zal worden gebruikt voor het realiseren van het eindproduct en is volledig onafhankelijk. Op deze manier ben je dus vrij om de software door ons te laten ontwikkelen of door iemand anders.

Discovery-Software-plan-MooseNL-Digital-Agency
Prototyping-MooseNL Digital Agency

Prototyping

Naast discovery bieden wij razendsnelle prototyping aan. Dit doen wij doormiddel van één concept sprint. In deze sprint toveren wij jouw ideeën om naar een tastbaar product. Binnen 10 werkdagen hebben wij een werkend prototype voor je klaar om al jouw stakeholders te overtuigen.

Concept-Sprint-Prototyping

Concept sprint

Op een snelle manier software ontwikkelen doen we met een concept sprint. Hierbij zal onze business analist een kijkje in de keuken komen nemen om de bedrijfsprocessen te begrijpen. Deze worden vertaald in een user story en uitgewerkt tot visuele wireframes. Na akkoord wordt een visueel en werken prototype ontwikkeld met de belangrijkste functionaliteiten. Deze kan worden voorgelegd aan al je stakeholders. De feedback die hierop volgt zal worden gebruikt en verwerkt. Hierna is het tijd voor de eerste ontwikkelingsfase.

Wireframes-Prototyping-MooseNL

Van schets naar Design

Onze UI & UX Designers zullen gemaakte schetsen omzetten tot een betoverend en werkbaar design. Met de op maat gemaakte user story als naslag zal deze ontwikkeling soepel verlopen en weinig input vereisen. Natuurlijk staat de beleving van de eindgebruiker altijd voorop

Nice to know

Wat kost een discovery sessie>
Om een goede scope te kunnen maken zal er een sessie nodig zijn om de bedrijfsprocessen te begrijpen. Deze zullen worden uitgewerkt naar een op maat gemaakte software scope. De startprijs van een discovery sessie begint vanaf: €1.250,00
Wat kost Prototyping?
Vanuit de user story zullen wireframes ontwikkeld worden. Deze worden omgezet in een klikbaar prototype. De startprijs van een conceptsprint en prototyping begint vanaf €1.500,00
Wat is jullie werkwijze
Wij werken voornamelijk via de SCRUM methode. Meer over onze werkwijze lees je in de over ons sectie.
Met wie ga ik samenwerken
Tijdens het project wordt een projectmanager aan jou toebedeeld. Deze begeleid het project van A tot Z. Daarnaast zullen onze business analisten, designers en developers ook deelnemen in het proces.
Zal de verdere ontwikkeling ook via MooseNL lopen?
Natuurlijk vinden wij het leuk als je een relatie met ons wilt aangaan, maar als je dit niet wilt dan blijven wij even goede vrienden!

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!