MooseNL Digital Agency

SimplyVAT

Case:

BTW training van Nederland tot de Emiraten.

Client
SimplyVAT by Bas de Koning
Services
Concept & Design • Strategie • Open Source Ontwikkeling

SimplyVAT is een initiatief van Bas de Koning. Bas verzorgt trainingen op het gebied van BTW en Accijnzen, geeft BTW advies en leent zich uit voor Interim Management bij grote financiële instellingen in zowel Nederland als het buitenland.

Diverse diensten in meerdere talen.

Bas had al een website alleen deze sloot niet meer aan bij zijn wensen en uitstraling. Omdat Bas niet alleen in Nederland een bekende BTW guru is maar ook ver over de landgrenzen, moest er iets nieuws ontwikkeld worden. Een meertalige website welke makkelijk te beheren was. Daarnaast moest de bezoeker snel tot contact momenten kunnen overgaan en snel zijn doel kunnen vinden.

Schaalbaar.

MooseNL heeft een website met meerdere talen binnen het WordPress CMS ontwikkeld. Hoe wij dit deden? Voor beide talen zijn aparte pagina’s aangemaakt welke stuk voor stuk als losse pagina voor marketingdoeleinden kunnen worden bediend. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een slimme SEO plugin. Daarnaast is iedere pagina per taal aan te passen in design, tekst en afbeeldingen. Een website welke dynamisch fungeert.

Eindresultaat!

Bas was al een bekende in de financiële dienstverlening. De uitdaging was het een website ontwikkelen welke past bij de status en persoonlijkheid van Bas. Representatief met hier en daar een “funny” twist. Sinds live gang wordt de website gemiddeld veel langer bezocht. Missie geslaagd!

Tevens verzorgt onze zusteronderneming Graphic Moose een nieuw logo voor Bas welke beter bij de website en zijn uitstraling past.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!