MooseNL Digital Agency

Rotonde Pantoffels

Case:

Van pantoffel tot slof.

Client
Rotonde Pantoffels
Services
Concept & Design • Strategie • Open Source Ontwikkeling • Support • Online Marketing

Rotondepantoffels.nl is een initiatief van familie Sisanovic, die al sinds 1992 eigenaar zijn van Schoenmakerij Rotonde in het Noord-Hollandse Heiloo. Dit op en top familiebedrijf heeft zijn oorsprong liggen in Bosnië en Herzegovina, waar tevens het hele productieproces van de pantoffels plaatsvindt.

De schoenmakerij is de afgelopen jaren meerdere keren in de prijzen gevallen. Onder meer werd in 2012 én 2013 de tweede plaats binnengesleept bij de uitverkiezing tot beste schoenmakerij van Nederland. Bij Schoenmakerij Rotonde staat topkwaliteit, klantvriendelijkheid en uitstekende service centraal.

Kwaliteit online overbrengen.

Dat de pantoffels en sloffen van Rotonde Pantoffels van hoogwaardige kwaliteit zijn wisten wij al meteen toen wij kennis maakte met de familie. Deze kwaliteit was het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een multi functionele webshop. Onze analist heeft zich ingeleefd in de eindgebruiker maar ook de geschiedenis van Rotonde Pantoffels, deze informatie is gebruikt voor de structuur en de opzet van de User Experience van de website.

Verkopen met API.

In de laatste sprint hebben wij onze bezig gehouden met de verkoop van het product op diverse kanalen. Zo is er een integratie gekomen voor Google Shopping, Google addwords en een koppeling met Bol.com welke allen direct gesynct staan met de voorraad en prijzen van de webshop.

Eindresultaat!

Naast een authentieke en persoonlijke uitstraling is ook de vindbaarheid van de webshop niet onopgemerkt gebleven. Zowel on als off-page is er veel aan optimalisatie gedaan om de vindbaarheid te vergroten. Klanten weten momenteel via diverse kanalen hun weg te vinden naar Rotonde Pantoffels.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!