MooseNL Digital Agency

Repareer uw Telefoon

Case:

Klaar terwijl u wacht.

Client
Repareer uw Telefoon
Services
Strategie • Open Source Ontwikkeling

Repareeruwtelefoon.nl is een fris bedrijf aan de ringweg van Alkmaar. Ze repareren de iPhone, Huawei, Nokia, Samsung en Sony telefoons. Ook worden diverse Mac Toestellen gerepareerd. Zij onderscheiden zichzelf door kwaliteit te bieden en reparaties snel en vakkundig uit te voeren. Achter de schermen heeft Repareeruwtelefoon.nl een aantal webshops in telefoon- en Macbook onderdelen. Het voordeel is dat zij praktisch alle onderdelen voorradig hebben en de klant niet lang hoeft te wachten op de reparatie.

iPhone toestellen repareren zij binnen 15 minuten en Samsung toestellen binnen 30 minuten. Klaar terwijl u wacht!

Goed vindbaar in de regio.

Repareer uw telefoon is een “overkapte” webshop waar doormiddel van Woocommerce een totale aanvraag procedure voor reparaties kan worden gedaan. Door gebruik te maken van de standaard elementen binnen Woocommerce konden wij de website razendsnel realiseren. Het design van de website was al uitgewerkt door de klant, waardoor wij ons volledig konden richten op de structuur en vindbaarheid.

Meetbaar aanvragen.

Iedere reparatie-categorie en losse reparatie binnen de website is dusdanig neergezet dat deze gemakkelijk te optimaliseren is voor de zoekmachines doormiddel van afbeeldingen, header en footer teksten. Daarnaast is er een dynamisch aanvraagformulier geïnteresseerd waardoor iedere reparatie nauwkeurig meetbaar is.

Eindresultaat!

Reparaar uw telefoon is al een begrip in Alkmaar en vooral in de b2b markt. Omdat iedere pagina, categorie en reparatie los te optimaliseren was voor de zoekmachines is het conversieratio sterk toegenomen in de eerste 3 maanden.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!