MooseNL Digital Agency

Persoonlijk Telefoonhoesje

Case:

Bring Design to Life.

Client
Persoonlijk Telefoonhoesje
Services
Concept & Design • Strategie • Open Source Ontwikkeling • Hosting • Support • Online Marketing

Een telefoonhoesje ontwerpen doe je met Persoonlijk telefoonhoesje. In de webshop kun je een eigen telefoonhoesje ontwerpen met jouw eigen foto’s, teksten of een hip design er op gegraveerd. De mannen van Persoonlijk zorgen ervoor dat je persoonlijke ontwerp perfect op jouw telefoohoesje wordt aangebracht. Waarom zij niet printen maar graveren? Omdat het graveren van een design de items echt tot leven brengt!

Goed vindbaar in de regio.

Het aanbieden van telefoonhoesjes daar waren al genoeg webshops van. Maar het ontwerpen van een eigen telefoonhoesje op duurzaam materiaal dat was even iets anders. MooseNL is nauwlettend betrokken geweest bij het opzetten en kiezen van de juiste strategie voor dit platform. Naast een ultieme user experience is er ook aandacht besteed duurzame presentatie en goede vindbaarheid on-page.

Custom ontwerp module.

Een website waar de klant zijn eigen telefoonhoesje kan ontwerpen was de vraag. MooseNL heeft een custom ontwerp bibliotheek gerealiseerd waar klanten zelf hun hoesje kunnen ontwerpen. Dit kan doormiddel van uploads maar ook is er de mogelijkheid om een hip design of lettertype uit de bibliotheek van de website te kiezen.  Deze ontwerpen staan gekoppeld aan de printers van Persoonlijk waar het hoesje direct op maat gegraveerd kan worden.

Eindresultaat!

Omdat het concept vrij nieuw is, werd het in de markt zetten een leuke uitdaging. Na een stroef begin weten de klanten momenteel de weg naar Persoonlijk Telefoonhoesje wel te vinden. Dit is mede mogelijk gemaakt door een strakke SEO campagne en doorlopende optimalisatie processen. Dit had niet gekund zonder een goede website structuur.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!