MooseNL Digital Agency

Online Tattoo Cursus

Case:

Leer online tattooëren.

Client
Online Tattoo Cursus
Services
Concept & Design • Strategie • Open Source Ontwikkeling • Hosting • Support • Online Marketing

Tattooëren kan je alleen leren door in de shop mee te kijken met een ervaren artiest. Robert Veltman uit Alkmaar dacht daar totaal anders over. Ook artiesten moeten meegaan met de tijd en gebruik maken van de online wereld. Robert is de eerste artiest in Nederland met een online tattoo cursus. Een uitgebreide cursus waarmee je de basis principes stap voor stap kan volgen. MooseNL kreeg de eer het platform voor Robert te mogen ontwikkelen.

Online Cursusmodule.

Na het afrekenen van jouw product krijgt iedere deelnemer direct toegang tot zijn cursus omgeving. Op je eigen tempo en in stapjes het tattooëren onder de knie krijgen was wat er werd gevraagd. MooseNL zette een custom cursus module op waarbij cursisten stapsgewijs hun opleiding kunnen volgen.

Communicatie en certificaten.

Naast een te gekke online cursus met vele video’s hecht Robert ook veel waarde aan persoonlijk contact met de cursisten. Zo hebben wij contact momenten met de leraar weten in te bouwen via een online communicatie module. Daarnaast kunnen deel certificaten worden behaalt als een hoofdstuk succesvol is afgesloten. Dit alles kan worden vastgesteld in de backend van de cursus module.

Eindresultaat!

Een aardige klus met vele componenten. Een website, webshop en een custom made en pro actieve cursusmodule die met elkaar in verbinding staan. De website en webshop zijn gebouwd binnen een WordPress CMS met Woocommerce extensie en de cursusmodule is een stand alone applicatie welke gekoppeld staat. Uitdaging voltooid! Door een pro-actieve marketing houding van Robert zijn er binnen een korte tijd al vele cursisten toegetreden tot het platform. Iets wat ons ook wel een beetje trots maakt!

Ook een webshop in Amsterdam laten bouwen?

Ook een webshop of web app Alkmaar laten bouwen? Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!