MooseNL Digital Agency

Louman Jordaan

Case:

Verkoop klaar voor de Feestdagen.

Client
Louman Jordaan - Kapr & Co
Services
Concept & Design • Strategie • Open Source Ontwikkeling

Louman Jordaan een begrip in Amsterdam en omstreken als het om vlees gaat. Menig celebrity komt bij Louman Jordaan hun wekelijkse boodschappen doen. Voor de kerst leek het Louman toch wel lekker om een online bestelmodule te hebben voor hun klanten en namen contact op met onze partner. Of wij in een korte periode een webshop met afhaal module konden realiseren? Het team van MooseNL houdt wel van een uitdaging en ging er dus voor.

Afhaalmodule voor twee locaties.

Louman Jordaan beschikt over twee locaties waar klanten hun bestellingen kunnen afhalen. Om deze reden werd MooseNL gevraagd om een afhaalmodule in de webshop te integreren waarbij de klanten hun eigen afhaal locatie, afhaaldatum en afhaaltijd kunnen bepalen. Wij realiseerde een afhaalmodule waar meerdere locaties met eigen openingtijden, dagen en instellingen konden worden toegevoegd . Wel zo makkelijk voor alle partijen.

Minimale bestelwaarde en aanbetalingen.

Omdat een slager nooit op de gram nauwkeurig kan verkopen was de wens om het bestelbedrag in de winkel te voldoen bij het afhalen. Iets wat ons niet zo handig leek in verband met fraude gevoeligheid. Wij bedachten een unieke oplossing: Een minimale bestelwaarde met aanbetaling voor iedere bestelling. Iedere klant voldoet een 20% aanbetaling direct via ideal in de webshop en het overige zal worden betaald bij het afhalen in de winkel. Een stukje zekerheid die MooseNL voor Louman wist te realiseren in een korte scope op maat.

Eindresultaat!

Omdat de website al gebouwd was in een WordPress CMS heeft het team van MooseNL de webshop extensie uitgebreid via Woocommerce en deze volledig naar wens aangepast zonder het gebruik van ook maar een enkele plugin. Dit zorgt er voor dat website snel blijft draaien en er weinig updates nodig zijn. Tijdens de feestdagen (kerst en oud en nieuw 2019 en pasen 2020) zijn het aantal online verkopen met 220% toegenomen ten opzichte van het oude online bestel systeem. Een beetje trots mogen wij dus wel zijn!

Ook een webshop in Amsterdam laten bouwen?

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!