MooseNL Digital Agency

JEF Women

Case:

JIJ bent JEF.

Client
Kapr & Co
Services
Concept & Design • Strategie • Open Source Ontwikkeling • Hosting • Support

Vrouwen die van mode houden, maar er niet hysterisch over doen, die druk zijn met hun werk, hun familie, hun vrienden, hun passies en ondertussen er goed uit willen zien. JEF, de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Of je nu naar een fancy party moet, een romantisch diner, een belangrijke zakenafspraak, cityhopping met je vriendinnen, er op uit gaat met de kids of gewoon een luie zondag op de bank.

Het team  van JEF adviseert je graag met professioneel advies voor de look die bij jou past. Met oog voor detail, want JEF heeft ook een ruime keuze aan stijlvolle accessoires, tassen en schoenen.

Naadloze samenwerking.

Samen met onze partners Kapr & Co is de website van icoon JEF in Castricum verzorgt. De user story is kant en klaar aangeleverd door Kapr zodat onze ontwikkelaars dit konden vertalen naar een goed presterende WordPress website. De aankleding en content is verzorgt door onze partner Kapr & Co.

Eindresultaat!

JEF was al een begrip in Castricum maar is dit nu ook in de omgeving. Met de nieuwe website en het uitlichten van de merken welke JEF verkoopt is de conversie omhoog gegaan. Dat is waar wij voor werden ingehuurd en wat is bewerkstelligt.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!