MooseNL Digital Agency

Hoortoestel Uitproberen

Case:

Uitproberen voor je iets koopt.

Client
Rutgers Hoortechniek
Services
Concept & Design • Strategie • Open Source Ontwikkeling • Hosting • Support

Hoortoestel uitproberen is een initiatief van onze klant Rutgers Hoortechniek uit Heiloo. Een hoortoestel moet perfect zijn. De klant eerst kennis laten maken met het product alvorens deze wordt aangeschaft leek hem dan ook niet onlogisch.

Van strategie naar klant.

De hoortoestel markt is niet al te groot maar geen van allen had nog het concept eerst proberen voor je koopt. Een losstaande applicatie met de huisstijl van Rutgers. Het aanbod van high-end hoortoestellen op een dusdanige manier presenteren dat klanten via het internet getriggerd zouden worden om een hoortoestel op proef te nemen niet alleen in omgeving Heiloo maar geheel Noord Holland.

Aanvraag per model.

Een hybride aanvraag formulier binnen een overkapte woo-commerce webshop is wat wij hebben weten te realiseren. Op deze manier kan er eenvoudig ge-target worden op ieder model hoortoestel. Meetbaar en optimalisatie staat binnen deze website centraal.

Eindresultaat!

Naast targetten op plaatsnaam is de overkapte webshop kwa structuur op een dusdanige manier opgebouwd dat ieder model hoortoestel gemakkelijk te optimaliseren is voor de zoekmachines. Op deze manier is de website naast perfect meetbaar ook dusdanig te optimaliseren voor diverse marketing doeleinden.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!