MooseNL Digital Agency

Graveerlab

Case:

The Creative Lab.

Client
Graveerlab
Services
Concept & Design • Strategie • Open Source Ontwikkeling • Hosting • Support • Online Marketing

Graveerlab is een creatief lab waar jouw idee kan worden omgetoverd in een laser gesneden of laser gegraveerd product. Het team bestaat uit enthousiaste creatievelingen welke met jou meedenken van concept tot eindproduct zowel online als offline!

Van de markt naar een webshop.

Naast fysieke markten en opdrachten wilden de mannen van Graveerlab meer online exposure. Zowel maatwerk diensten voor zakelijke klanten als unieke producten voor particuliere klanten moesten samengevoegd worden in één website. Wij trokken de stoute schoenen van een b2b en particuliere klant aan en ontwikkelde een passende strategie welke naadloos aansluit bij de bedrijfsvoering van Graveerlab.

B2B & Particulieren.

MooseNL heeft een website met webshop functionaliteit ontwikkeld waar zowel aandacht aan de zakelijke als particuliere klanten wordt besteed. Hoe wij dit deden? Voor de zakelijke markt zijn aparte diensten pagina’s gemaakt waarop volledige b2b marketing en backlinking is toegepast. De webshop is daar voor particuliere klanten en staat gekoppeld met Google Shopping & Bol.com.

Eindresultaat!

Graveerlab is een bedrijf met veel potentie door hun custom producten. De uitdaging was het publiek bekend maken met Graveerlab. Na live gang en de eerste online campagnes zijn de conversies omhoog geschoten. Daarnaast heeft onze zuster van Graphic Moose weer te gek grafisch design & fysiek drukwerk afgeleverd voor de offline marketing.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!