MooseNL Digital Agency

Bij MooseNL geloven wij in een totale aanpak waarbij design en techniek bij elkaar komen. Dit allemaal volgens een Agile aanpak. Groot of klein maakt voor ons niet uit, de enige goede manier is de juiste!

Advies & Strategie

In een open-minded eerste date bekijken wij samen met jou wat de wensen zijn en hoe wij jouw eindgebruiker het beste kunnen bereiken. Met jouw input en ons advies zal een digitale strategie en userstory worden opgesteld.

Strategie-Bepalen-en-User-Story-MooseNL-Digital-Agency
Concept-en-Design-MooseNL-Digital-Agency

Concept & Design

Na onze eerste date is een user story uitgewerkt door onze business analyst. Deze wordt zorgvuldig overgedragen aan onze UX & UI Designers. Deze zal de stoute schoenen van jouw eindgebruiker aan trekken. Dit wordt gedaan om te leren begrijpen hoe jouw eindgebruiker denkt en wat noodzakelijk is om jouw doelen te bereiken. Deze beleving wordt omgezet in een eerste concept. Zodra deze is goedgekeurd wordt het concept omgezet tot een digitale omgeving waar de user experience en user interface centraal staat.

Open Source Development

Development is onze core business. Dit doen wij graag binnen Open Source Systemen en met Open Source bouwsten. Op deze manier leveren wij een onafhankelijk product waarmee jij (ook zonder ons) kan genieten van een goed werkend systeem.

Open-Source-Development-MooseNL
Hosting-&-Support-MooseNL

Hosting & Support

Zodra jouw software is opgeleverd begint het natuurlijk pas echt. Wij zijn voorstander van een samenwerking voor langere tijd en helpen jou graag groeien binnen de digitale wereld. Voor iedere applicatie bieden wij naast snelle ook veilige hosting aan. Tevens staan onze support heroes 24/7 en 365 dagen per jaar voor je klaar.

Statistieken & Marketing

Hoeveel bezoekers hebben jouw website bezocht? Waar komen deze vandaan? En welk pagina’s zijn nou echt populair? De marketing guru’s van MooseNL hebben alle tools in-house om jou groei te bevorderen. Meten = immers, weten!

Analytics-&-Marketing-MooseNL-Digital-Agency
Hosting & Support-MooseNL Digital Agency

Doorlopende Optimalisatie

De online wereld is continu in beweging en dat heeft ook effect op jouw software. Jij wilt mee groeien en dat is logisch. Ons team staat klaar om jou direct te helpen met doorontwikkeling en optimalisatie. Zo zal je altijd mee blijven groeien.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!