MooseNL Digital Agency

Mobiele App Ontwikkeling

Op zoek naar Mobiele App Ontwikkeling? MooseNL ontwikkeld innovatieve native apps voor iOS en Android. Als eerste komt kwaliteit en goede service. Om die reden ontwikkelen wij in eigen beheer en maken wij gebruik van bouwstenen. Deze manier van ontwikkelen is niet alleen kosten besparend maar versnelt ook de oplevering.

Native iOS & Android Apps

Al onze mobiele applicatie worden native ontwikkeld binnen een cross-platform. Deze hybride applicaties worden omgezet naar een native app. Dat betekend dat jouw app voor ieder platform op maat gemaakt kan worden. Op deze manier kunnen onze apps optimaal gebruik maken van de functionaliteiten van ieder device en blijft de kwaliteit van de eindgebruiker gewaarborgd.

App-Ontwikkeling-ios-en-android
Scrum-en-Agile-Maatwerk-Software-Ontwikkeling-Heerhugowaard

Mobiele App Ontwikkeling via Agile

Binnen 15 werkdagen presenteren wij het eerste onderdeel van jouw mobiele applicatie. Hierna leveren wij iedere twee weken een werkend en testbaar onderdeel op.

Wireframes-Prototyping-MooseNL

Simpel & Visueel

Bij MooseNL geloven wij in overzichtelijke grafische communicatie voor het eindproduct. Wij zijn dan ook overtuigd dat een grafisch hoogstaand maar simple vormgeving jouw mobiele app positief aanmoedigt. Om die reden staat de User Interface en de User Experience bij ons dan ook hoog in de pikorde.

Mobiele-APP-ontwikkelen-met-API

API is Key

De mobiele wereld veranderd razendsnel en daar zijn wij bij MooseNL dan ook op voorbereid. Veilige en sterke koppelingen tussen externe systemen of uw huidige applicaties zijn hierbij erg belangrijk.  Door gebruik te maken van slimme API’s bieden wij een oplossing waarmee snel gecommuniceerd kan worden met ieder systeem.

Technieken & Bouwstenen:

VueJS-Ontwikkeling
Swift-mobiele-applicatie
React-JS-mobiele-app-ontwikkeling
Kotlin-Androin-Ontwikkeling-Mobiele-Applicaties
Cordova-Framework-Mobiele-Applicaties
Prototyping-Mobiele-APP---Moose-NL

Discovery & Prototyping

Voor Mobiele App Ontwikkeling adviseren wij jou een prototyping en/of ideations sessie. Tijdens de ideation gaat onze business analist jouw doelen en visie vertalen in een mobiele software scope.  Daarbij ondersteunen wij in het kiezen van functionaliteiten welke volledig worden afgestemd op jouw budget.

Daarnaast bieden wij razendsnelle prototyping aan. Dit doen wij doormiddel van één concept sprint. In deze sprint toveren wij jouw ideeën om naar een tastbaar product. Binnen 10 werkdagen hebben wij een werkend prototype voor je klaar om al jouw stakeholders te overtuigen.

Nice to know

Wat kost een mobiele app?
Na onze eerste date wordt bepaald welke functionaliteiten "must haves" en "nice to haves" zijn. Op basis hiervan wordt er bepaald wat wel en niet past binnen jouw budget.
Wat voor technieken gebruiken jullie?
Ons developers team is breed georiënteerd waardoor wij dus ruime ervaring hebben in diverse technieken. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wat is jullie werkwijze
Wij werken voornamelijk via de SCRUM methode. Meer over onze werkwijze lees je in de over ons sectie.
Met wie ga ik samenwerken
Tijdens het project wordt een projectmanager aan jou toebedeeld. Deze begeleid het project van A tot Z.
Kan ik aan mijn web-app ook een mobiele app koppelen?
Ja dat kan zeker. Wij kunnen naast jouw web-applicatie ook zorgen voor een mobiele applicatie welke perfect aansluit bij jouw web-app.

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!