MooseNL Digital Agency

Maatwerk Applicatie Castricum

Op zoek naar een maatwerk applicatie Castricum? MooseNL is jouw partner in Maatwerk Software! Wij geloven dat maatwerk software naadloos moet aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.  Wij duiken in de rol van jouw bezoeker of gebruiker. Op deze manier onderzoeken wij wat bij jou past. Aan de hand hiervan bepalen wij een passende strategie en zullen wij een plan van aanpak opstellen voor jouw maatwerk software.

Maatwerk Applicatie Castricum

Maatwerk applicatie Castricum laten maken? Standaard software sluit meestal niet compleet aan bij jouw werkprocessen. Jouw onderneming is tenslotte ook one of a kind. Door het laten maken van maatwerk software of een online applicatie worden jouw doelstellingen sneller behaald en de bedrijfsprocessen vereenvoudigt. Lees meer over maatwerk applicatie Castricum.

Maatwerk Software Castricum Customer Journey
Scrum-en-Agile-Maatwerk-Software-Ontwikkeling-Heerhugowaard

Maatwerk Software Castricum via Agile ontwikkeling

Binnen 15 werkdagen presenteren wij het eerste onderdeel van jouw software. Hierna leveren wij iedere twee weken een werkend en testbaar onderdeel op.

Maatwerk Software Castricum ERP-Koppeling

Koppelingen met je huidige systeem

Jouw huidige systeem integreren met een e-commerce platform of andere applicatie om het bedrijfsproces te optimaliseren? Wij helpen je met een integratie op maar. Wij hebben ruime ervaring met integraties tussen online-applicaties en ERP/CRM systemen zoals SAP, Exact Online, Accountview en meer.

Maatwerk Applicatie CastricumOpen-Source

Werken met Bouwstenen

Maatwerk applicaties worden bij MooseNL in Castricum gebouwd via bouwstenen. Door hedendaagse open source componenten zoals management componenten, workflow engines en reporting engines te gebruiken zal de ontwikkeling veel tijd besparen wat terug te zien is in jouw portemonnee. Daarnaast maken wij gebruik van frameworks welke ons verzekeren van basisfunctionaliteit die vertrouwen is.

 

Technieken & Bouwstenen:

VueJS-Ontwikkeling
Maria-Database-Architectuur
C#-Ontwikkeling
Symfonie-Ontwikkeling
Prototyping-MooseNL Digital Agency

Discovery & Prototyping

Voor maatwerk software Castricum adviseren wij ideation & prototyping. Tijdens de ideation gaat onze business analist jouw doelen en visie vertalen in een mobiele software scope.  Daarbij ondersteunen wij in het kiezen van functionaliteiten welke volledig worden afgestemd op jouw budget.

Daarnaast bieden wij razendsnelle prototyping aan. Dit doen wij doormiddel van één concept sprint. In deze sprint toveren wij jouw ideeën om naar een tastbaar product. Binnen 10 werkdagen hebben wij een werkend prototype voor je klaar om al jouw stakeholders te overtuigen.

Nice to know

Wat kost maatwerk software?
Na onze eerste date wordt bepaald welke functionaliteiten "must haves" en "nice to haves" zijn. Op basis hiervan wordt er bepaald wat wel en niet past binnen jouw budget.
Wat voor technieken gebruiken jullie?
Ons developers team is breed georiënteerd waardoor wij dus ruime ervaring hebben in diverse technieken. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wat is jullie werkwijze
Wij werken voornamelijk via de SCRUM methode. Meer over onze werkwijze lees je in de over ons sectie.
Met wie ga ik samenwerken
Tijdens het project wordt een projectmanager aan jou toebedeeld. Deze begeleid het project van A tot Z.
Hoe zit het met updates?
Bij maatwerk applicaties zijn updates altijd een ingrijpende gebeurtenis en voeren wij deze niet direct door. Wij gaan eerst met jou om tafel om de mogelijkheden en consequenties te bespreken.
Kan ik aan mijn web-app ook een mobiele app koppelen?
Ja dat kan zeker. Wij kunnen naast jouw web-applicatie ook zorgen voor een mobiele applicatie welke perfect aansluit bij jouw web-app.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!