MooseNL Digital Agency

Intranet & Extranet Ontwikkeling

Intranet en Extranet Ontwikkeling? Jouw werkproces optimaliseren, automatiseren en verbeteren kan worden bereikt door het gebruik van een eigen intranet of extranet. Intranet en Extranet Ontwikkeling van MooseNL is hoogwaardig en binnen elke organisatie toepasbaar. Plan een call voor meer informatie over Intranet en Extranet Ontwikkeling.

De MooseNL aanpak

Gebruiksvriendelijk en goede functionaliteit staat voorop bij de ontwikkeling van een Intranet en/of Extranet. In tegenstelling tot een website gaat het bij het ontwikkelen van een platform meer om de functionaliteit. Om die reden ontwikkelen wij eerst het functionele ontwerp alvorens wij starten met het design. Wij ontwikkelen altijd full-responsive en waar nodig mobile-first. Op deze manier kan jouw platform functioneren op alle devices.

Functioneel-Design-Intranet-en-Extranet-Ontwikkeling
Scrum-en-Agile-Maatwerk-Software-Ontwikkeling-Heerhugowaard

Intranet en Extranet Ontwikkeling via Agile

Binnen 15 werkdagen presenteren wij het eerste onderdeel van jouw intranet en/of extranet applicatie. Hierna leveren wij iedere twee weken een werkend en testbaar onderdeel op.

Extranet-Ontwikkeling-MooseNL-Heiloo

Extranet Ontwikkeling

Extranet is een externe veilige online omgeving waar het draait om het efficient communiceren met jouw klanten doormiddel van automatisering. Extranet wordt vaak gebruikt voor toepassingen als: aanpassen persoonsgegevens, het direct aanbieden van customer support, de status van een project of het inzien van de financiële gegevens. Wij verplaatsen ons in de schoenen van jouw klant. Alleen op deze manier kunnen we de perfecte beleving aan zowel jouw organisatie als jouw klanten aanbieden.

Intranet-Ontwikkeling-MooseNL

Intranet Ontwikkeling

Intranet is een veilige omgeving die voor al het personeel in een organisatie bereikbaar is. Het doel is om informatie te delen waarbij het werkproces wordt versnelt.  Denk hierbij aan kennisdeling, delen van documenten, verbetering teamgevoel tussen collega’s op afstand. De focus bij intranet ontwikkeling ligt vooral op het functionele ontwerp. Tevens is het belangrijk dat het intranet overal en vanaf ieder toestel bereikbaar is.

Technieken & Bouwstenen:

VueJS-Ontwikkeling
Maria-Database-Architectuur
C#-Ontwikkeling
Symfonie-Ontwikkeling
Prototyping-Mobiele-APP---Moose-NL

Discovery & Prototyping

Voor Intranet & Extranet ontwikkeling adviseren wij jou een prototype of ideation sessie. Tijdens de ideation gaat onze business analist jouw doelen en visie vertalen in een mobiele software scope.  Daarbij ondersteunen wij in het kiezen van functionaliteiten welke volledig worden afgestemd op jouw budget.

Daarnaast bieden wij razendsnelle prototyping aan. Dit doen wij doormiddel van één concept sprint. In deze sprint toveren wij jouw ideeën om naar een tastbaar product. Binnen 10 werkdagen hebben wij een werkend prototype voor je klaar om al jouw stakeholders te overtuigen.

Nice to know

Wat kost intranet en/of extranet ontwikkeling?
Na onze eerste date wordt bepaald welke functionaliteiten "must haves" en "nice to haves" zijn. Op basis hiervan wordt er bepaald wat wel en niet past binnen jouw budget.
Wat voor technieken gebruiken jullie?
Ons developers team is breed georiënteerd waardoor wij dus ruime ervaring hebben in diverse technieken. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wat is jullie werkwijze
Wij werken voornamelijk via de SCRUM methode. Meer over onze werkwijze lees je in de over ons sectie.
Met wie ga ik samenwerken
Tijdens het project wordt een projectmanager aan jou toebedeeld. Deze begeleid het project van A tot Z.
Kan mijn intranet of extranet ook met mobiele app worden ontwikkeld?
Ja dat kan zeker. Wij kunnen naast jouw web-applicatie ook zorgen voor een mobiele applicatie welke perfect aansluit bij jouw web-app.
Welke functionaliteit maken jullie zoal?
Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van smoelenboeken, agenda's, financiële modules, social platformen en meer. Kom anders eens langs voor een bak koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!