MooseNL Digital Agency

ERP Koppelingen

MooseNL is jouw partner in het opzetten van ERP koppelingen tussen jouw web-applicatie en/of e-commerce platformen. Op deze manier wordt de in en output van data vanaf één plek beheert. Dit scheelt tijd en de kosten. Tijd die je kan besteden aan fijnere dingen!

Wat zijn ERP koppelingen?

Doormiddel van API  (Application Programming Interface) zorgen wij ervoor dat gegevens kunnen worden uitgewisseld tussen diverse applicaties. Op deze manier stellen wij jou in staat om data in jouw applicatie te schieten of uit te lezen. Denk hierbij vaan boekhoudpakketten of Google functionaliteit. Naast een koppeling kunnen wij ook een op maat gemaakt ERP of CRM voor jouw ontwikkelen welke exact 😉 past bij jouw applicatie.

ERP-Koppelingen-MooseNL-Digital-Agency
Exact-Online-Koppeling-Woocommerce-Magento-Koppeling

Exact Online koppeling

Waarom een Exact Online webshop koppeling? Exact online is de marktleider in boekhouden voor e-commerce platformen. Met meer dan 300.000 gebruikers is dit dus een voor de hand liggende keuze. Exact zorgt ondermeer voor voorraadbeheer, urenregistratie, facturatie en klantbeheer.

Accountview koppeling

Waarom een webshop koppeling Accountview? Accountview is een programma ontwikkeld door Visma. Accountview is een programma waarmee je al je bedrijfsgegevens inzichtelijk kan maken voor de accountant. Denk hierbij aan onder ander debiteuren, crediteuren, orders en het uitdraaien van rapportages.

Accountview-Koppeling-Woocommerce-Magento
SAP-Koppeling-Woocommerce-Magento

SAP Koppeling

SAP is één van de marktleiders op het gebied bedrijfsapplicaties. Wij kunnen jouw software koppelen met SAP. Een koppeling met SAP wordt vaak gebruikt voor human resource, big data, app development, urenregistratie en trainingen.

Custom ERP of ERP Koppeling ontwikkelen?

Naast de bestaande ERP oplossingen en koppelingen met deze applicaties is het ook mogelijk om jouw eigen ERP of CRM te laten ontwikkelen. Tevens zijn wij in staat om een custom ERP te koppelen met jouw huidige of nieuw te bouwen applicatie.

Laat ons jouw droom waar maken!

Bij MooseNL geven wij graag onze kijk op jouw project. In ons vindt je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan de langere termijn relatie.

© Wat doe jij nou? Alle rechten van MooseNL voorbehouden!